Eerste maand gratis Ruim 15 jaar ervaring 1000+ succesvolle matches
Bel ons gerust085 - 130 6965
71 jaar
Zuidoost-Brabant

Ontmoet Hanne – in kennismaking

rustig druk
egoïstisch zorgzaam
vrouwelijk stoer

Lieve lach, begripvol, zacht, genieter.
Wees blij met elke dag en maak er iets leuks van!

Hanne is een jeugdige, charmante en aantrekkelijke vrouw. Ze heeft een slanke bouw en draagt graag vrouwelijke jurken en moderne kleding. Haar halflange haar is lichtbruin tot blond, ze heeft een lieve lach en sprankelende groene ogen. Haar uitstraling is zacht, en ze is aangenaam en rustig in de omgang.

Hanne heeft twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen, met wie ze een warme band onderhoudt, al is ze geen oma die dagelijks oppast.

Hanne is flexibel in haar tijd, reist veel en gaat graag op pad. Ze houdt van wandelen en heeft een brede interesse in verschillende hobby’s. Voor haar pensioen was ze leidinggevende bij de receptie van een zorginstelling, een functie die haar op het lijf geschreven was door haar sociale hart en organisatietalent. Tegenwoordig is ze gepensioneerd, maar ze werkt nog twee dagen per week als vrijwilliger.

Hanne heeft een aantal goede vrienden met wie ze regelmatig op pad gaat. Soms maken ze een wandeling, bezoeken het theater of een musical, of brengen een dag door in de stad. Ze heeft een niet al te drukke agenda en mist een leuke vriend om samen fijne momenten mee te delen.

Hanne reist graag naar landen als Portugal, Frankrijk, Spanje en Kreta. In de winter verblijft ze het liefst een maand op de Canarische Eilanden. Ook Nederland vindt ze prachtig, vooral om te wandelen door de duinen of historische steden te verkennen.

’s Avonds leest ze graag, luistert naar muziek, kijkt naar actualiteitsprogramma’s en sportprogramma’s, en geniet van gezelschapsspellen. Ze drinkt af en toe een wijntje, eet gezond en rookt niet. Hoewel ze geen huisdieren heeft, vindt ze ze wel erg leuk. Hanne rijdt zonder problemen met de auto naar elke bestemming.

 

Qua karakter is Hanne zachtaardig, lief en zorgzaam. Ze staat altijd klaar voor anderen, heeft humor en zelfspot, en is doortastend als ze een doel voor ogen heeft. Hoewel ze zelfstandig is, vindt ze alleen zijn te ongezellig.

De man die Hanne hoopt te ontmoeten is vrolijk en gezellig, houdt van een terrasje pakken en geniet van gezelschap. Hij is een goede gesprekspartner die niet alleen leuk vertelt, maar ook goed kan luisteren en oprecht interesse toont in anderen. Hanne zoekt een goed verzorgde man die langer is dan 1,77 meter.

Wil jij Hanne – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Bel ons voor een gratis 30-minuten gesprek over je kansen!
085 - 130 6965
Elke werkdag tussen 08:00 & 20:00 bereikbaar
Kennismaking bij jou thuis of neutrale plek Geheel vrijblijvend Eerste maand gratis

We staan te springen om kennis te maken

Zet de eerste stap naar je nieuwe liefde

"*" geeft vereiste velden aan

Je aanvraag is vrijblijvend. Wij nemen contact met je op, waarna je kunt beslissen om meer informatie te ontvangen of een afspraak in te plannen.