Eerste maand gratis Ruim 15 jaar ervaring 1000+ succesvolle matches
Bel ons gerust085 - 130 6965
71 jaar
Gelderland

Ontmoet Heleen

Binnen Buiten
Bergen Strand
Autonomie Verbondenheid
Samen op een bankje

“Een rustige ochtend, we wandelen samen door de velden van de Ooypolder. De frisse wind waait door de haren, terwijl we genieten van de stilte om ons heen. Met elkaar verbonden in een simpel en warm moment.

We pauzeren voor een kopje koffie op een gezellig terras, waar we kunnen praten over alles wat ons bezig houdt. Van de natuur om ons heen tot de (filosofische) vraagstukken van het leven. Zo’n ochtend is voor mij perfect: actieve momenten in de buitenlucht, afgewisseld met diepe gesprekken en simpelweg samen zijn.”

Samen op avontuur, met liefde en ruimte voor elkaar

Ontmoet Heleen, een slanke, actieve en energieke vrouw. Dat 71 jaar slechts een kalenderleeftijd is, bewijst Heleen nog maar eens. Ze geniet volop van het leven, is jong van geest en sportief ( altijd in beweging). Ze wandelt graag lange afstanden, fietst door de bossen rondom Nijmegen en zwemt regelmatig. Actieve vakanties zijn een must voor haar: bergen, frisse lucht en mooie vergezichten. Elk jaar begeleid zij tevens een wandelvakantie in Zwitserland – dat is haar uitlaatklep én passie. In haar werkzame leven heeft ze als docent gewerkt en tegenwoordig nog altijd actief als mindfulness-trainer in haar eigen praktijk.

Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn ontzettend belangrijk voor haar. De interesses van Heleen reiken van filosofisch en psychologisch getinte boeken tot documentaires, maar ook culturele uitstapjes zoals musea en concerten kan ze waarderen. Daarnaast geniet ze van de rust in de tuin of leest een boek in haar hangmat.

Bergen met meer (1920 x 1080 px) (2)
Wat zoekt Heleen in een partner?

Een man die ook de natuur waardeert, van een gezonde levensstijl houdt en met wie ze open en diepgaande gesprekken kan voeren. Een man met een eigen mening, maar die ook kan luisteren. Een man die net als zij vrijheid binnen de verbinding belangrijk vindt, zodat je samen kunt groeien zonder elkaar te verstikken.

Ik verlang naar een relatie waarin we elkaar respecteren, ondersteunen en vooral genieten van de kleine en grote dingen in het leven.

Heleen

Elkaars hand vasthouden, een omhelzing bij thuiskomst, een kus bij vertrek. Liefde zit voor Heleen niet alleen in woorden, maar juist in aanrakingen en momenten van echte verbondenheid. Heleen staat open voor een nieuwe liefde. Een man met wie zij haar avonturen kan delen, maar ook de rust kan vinden in het samen zijn zonder altijd te hoeven praten.

“Ik zie ons fietsen door de duinen, wandelen op het strand of samen een boek lezen in de tuin, terwijl de zon langzaam ondergaat. Wat we ook doen? Als er maar ruimte is voor elkaar en voor wat ons gelukkig maakt.”

 

Ben jij de man die dit avontuur met Heleen aan wilt gaan?
Vul het onderstaande formulier in en wij leren jou graag kennen!

Wil jij Heleen graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Bel ons voor een gratis 30-minuten gesprek over je kansen!
085 - 130 6965
Elke werkdag tussen 08:00 & 20:00 bereikbaar
Kennismaking bij jou thuis of neutrale plek Geheel vrijblijvend Eerste maand gratis

We staan te springen om kennis te maken

Zet de eerste stap naar je nieuwe liefde

"*" geeft vereiste velden aan

Je aanvraag is vrijblijvend. Wij nemen contact met je op, waarna je kunt beslissen om meer informatie te ontvangen of een afspraak in te plannen.