Eerste maand gratis Ruim 15 jaar ervaring 1000+ succesvolle matches
Bel ons gerust085 - 130 6965
66 jaar
Noord-Holland (niet plaatsgebonden)

Ontmoet Didi

Luchtig Zwaar
Druk Rustig
Authentiek Doorsnee
Didi - probeersel (1)

Stel je voor: een mooie herfstmiddag. Zonnestralen vallen zacht door de ramen, terwijl je in een gezellige woonkamer zit. Een heerlijke geur van versgebakken brood hangt in de lucht. Didi lacht, haar ogen twinkelen.

Bij haar voel je je meteen op je gemak, alsof je altijd al vrienden was. Ze heeft die zeldzame kwaliteit om echt naar je te luisteren, maar weet ook luchtigheid in elk gesprek te brengen. Haar rust en vriendelijkheid zorgen ervoor dat elke ontmoeting met haar als een verademing voelt. Ze is iemand die je wereld mooier maakt, stap voor stap, zonder haast.

Over Didi

Didi is een vrouw die je nieuwsgierig maakt. Ze heeft een prachtige mix van kracht en zachtheid. Oorspronkelijk uit Suriname, woont ze al bijna 40 jaar in Nederland, waar ze geniet van haar pre pensioen en hard heeft gewerkt aan haar persoonlijke groei tijdens een prachtige baan in de gezondheidszorg. Haar verleden heeft haar gevormd, maar ze kiest ervoor om te focussen op de mooie dingen in het leven.

Ze is gevoelig, zachtaardig en positief ingesteld. Ze is iemand die het leven waardeert en altijd het beste wil maken van elke situatie. Of dat nu is met een goed boek, een mooie wandeling of een spontaan weekendje weg. Haar warme glimlach en zachte ogen nodigen je uit om haar te leren kennen.

Wie ze zoekt

Didi zoekt een man die begripvol is, geduldig en betrouwbaar. Zij is een vrouw die meer onder de indruk is van jouw karakter / inzicht in persoonlijke ontwikkeling, dan welke diploma’s jij behaald hebt in het leven of hoe jouw carrière is geweest. Ze waardeert iemand die kan luisteren, die de kleine dingen in het leven weet te koesteren. Iemand met wie ze op een ongedwongen manier kan praten en lachen. Ze is op zoek naar iemand die haar aanvult en met wie ze de toekomst in kan stappen. Zonder haast, maar vol vertrouwen.

Didi heeft een groot hart en een brede interesse in de wereld om haar heen. Ze houdt van muziek (van jazz tot klassieke muziek), theater, weekendjes weg en lange wandelingen. Ze zoekt iemand die het ook fijn vindt om bij gelegenheid onder de mensen te zijn, samen nieuwe plekken te ontdekken, en soms gewoon rustig thuis te ontspannen met goede muziek en een glas wijn. Samen koken, genieten van goede gesprekken en elkaars gezelschap, dat is voor haar de ideale manier om een avond door te brengen.

Wat haar bijzonder maakt

Didi is een vrouw van diepgang, maar ook van lichtheid. Ze is zorgzaam en empathisch, kan genieten van kleine gebaren en heeft een sterk gevoel voor integriteit. Ze waardeert oprechte gesprekken, maar kan ook genieten van stiltes. Ze weet wat ze wil en zoekt iemand die dit respecteert. Ze staat open voor liefde en verbinding. Didi een vrouw die je zal verrassen met haar diepgang, warmte en humor. Samen een huisje in het groen, een tuintje  om te kunnen tuinieren, dat is haar droom. Misschien samen met jou?

 

Wat je nog moet weten

Didi wil graag een relatie waarin ze zichzelf kan blijven. Elkaar waarderen zoals je bent. Ze houdt van zelfstandigheid, zowel voor zichzelf als voor haar partner. Ze vindt het belangrijk dat jullie elkaar aanvullen, maar niet afhankelijk van elkaar zijn. Samen ontdekken, samen genieten en vooral: samen groeien. Dat is waar ze naar verlangt. Ze zoekt een partner die haar evenveel geeft, als zij altijd heeft gegeven. Het mag rustig aan, met iemand die geduldig is en haar haar ruimte laat, maar die ook investeert in een gelijkwaardige en liefdevolle relatie. Ze wil niet gepusht worden, maar wel liefdevol uitgedaagd om samen te groeien.

 

Ben jij die man die met haar deze reis wil aangaan?

Wil jij Didi graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Bel ons voor een gratis 30-minuten gesprek over je kansen!
085 - 130 6965
Elke werkdag tussen 08:00 & 20:00 bereikbaar
Kennismaking bij jou thuis of neutrale plek Geheel vrijblijvend Eerste maand gratis

We staan te springen om kennis te maken

Zet de eerste stap naar je nieuwe liefde

"*" geeft vereiste velden aan

Je aanvraag is vrijblijvend. Wij nemen contact met je op, waarna je kunt beslissen om meer informatie te ontvangen of een afspraak in te plannen.