Eerste maand gratis Ruim 15 jaar ervaring 1000+ succesvolle matches
Bel ons gerust085 - 130 6965
61 jaar
Friesland

Ontmoet Hester- in kennismaking

Bankzitter Doener
Ondernemend Passief
warmhartig afstandelijk
buiten bezig zijn (1)

“Het leven is te kort om stil te zitten. Ik geniet van de kleine dingen en omarm elke nieuwe uitdaging.”

Hester is een vrolijke, open en lieve vrouw met een brede interesse en een Friese inborst, ondanks haar roots in het westen van Nederland.
Ze heeft twee volwassen kinderen, waarvan er één nog thuis woont. Na een scheiding enkele jaren geleden, heeft Hester zichzelf hervonden. Het leven is te mooi om stil te blijven staan. Ze heeft geleerd om ruimte voor zichzelf te maken en haar eigen passies te ontdekken.
Op dit moment werkt Hester als zzp’er en is tijdelijk actief in het praktijkonderwijs, om te zien of het bij haar past. Hester kan haar creativiteit goed kwijt in haar werk en hobby’s. Hester houdt van aanpakken en ontdekt graag nieuwe dingen.

Thuis voelt ze zich op haar best wanneer ze met haar handen bezig is, alsof ze een boerin is op haar eigen erf. Ze verzorgt haar paarden, onderhoudt haar gezellige huis en de grote tuin. Hester geniet van de frisse buitenlucht en steekt graag de handen uit de mouwen. Ze is echt een ‘buiten’ vrouw.
Daarnaast heeft ze een brede interesse en houdt ze van gezelligheid. Ze kookt graag voor vrienden, uitgebreid tafelen, speelt een spelletje of kijkt een film. Ook geniet ze van met een boot het water op gaan, lange fiets- wandel of schaatstochten, waarbij ze intens kan genieten van het landschap, de mooie luchten en het gevoel van vrijheid. In de winter trekt ze erop uit voor wintersport en thuis duikt ze graag in een goed boek bij de houtkachel.

Is er ergens een bijzondere theatervoorstelling of tentoonstelling dan gaat Hester daar graag naar toe.

romantiek houtkachel

Hester zoekt een man die net als zij van het buitenleven houdt, graag actief is en samen de handen uit de mouwen wil steken. Een echte ‘ruwe bolster, blanke pit’ spreekt haar aan: een praktische man die breed ontwikkeld is, thuis lekker in z’n kloffie loopt, maar ook kan genieten van een avondje uit. Iemand die, net als Hester, houdt van de (Friese) natuur, graag op het water en het land te vinden is, en een goede, open communicatie belangrijk vindt. Gezellig als hij ook (volwassen)kinderen heeft. Samen buiten bezig zijn, genieten van het leven, en dan een lekker wijntje/biertje drinken bij de houtkachel – dat klinkt voor Hester als het perfecte plaatje.

Ben jij die BUITEN- man die Hester aan haar zijde omarmt voor de avonturen die nog in het verschiet liggen?

Wil jij Hester- in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Bel ons voor een gratis 30-minuten gesprek over je kansen!
085 - 130 6965
Elke werkdag tussen 08:00 & 20:00 bereikbaar
Kennismaking bij jou thuis of neutrale plek Geheel vrijblijvend Eerste maand gratis

We staan te springen om kennis te maken

Zet de eerste stap naar je nieuwe liefde

"*" geeft vereiste velden aan

Je aanvraag is vrijblijvend. Wij nemen contact met je op, waarna je kunt beslissen om meer informatie te ontvangen of een afspraak in te plannen.