Eerste maand gratis Ruim 15 jaar ervaring 1000+ succesvolle matches
Bel ons gerust085 - 130 6965
75 jaar

Ontmoet Pien – in kennismaking

energiek sloom
somber optimist
sociaal groot ego

‘Ik wil je laten weten door mijn hand uit te steken, dat ik er ben voor jou’

Pien is een 75-jarige weduwe uit Den Haag. Ze is een slanke, goed verzorgde, spontane, ondernemende en reislustige vrouw met een uitstraling, die meteen opvalt. Ondanks haar ietwat verlegen aard, heeft ze een ondeugende en grappige kant die vaak mensen verrast en amuseert.

Pien heeft een brede interesse in kunst en cultuur, wat zich o.a. uit in haar liefde voor klassieke muziek, theater en bezoeken aan musea. Ze houdt van reizen en heeft hierdoor al veel van de wereld gezien. Over haar avonturen kan ze nog steeds enthousiast vertellen.

Als levensgenieter omringt Pien zich graag met een warme kring van familie en vrienden. Ze houdt ervan om voor hen te koken en tijdens die etentjes staan gezelligheid en goede gesprekken centraal. Pien kan genieten van lezen, maar is ook actief in haar tuin, op de golfbaan of aan het wandelen.

 

Ze is een vrolijke, warme, betrokken, trouwe, doortastende en positieve vrouw en heeft een afkeer van mensen die zichzelf te belangrijk vinden. Open van geest, zoals ze is, gaat ze graag om met een diverse groep mensen en waardeert de verschillende perspectieven die zij bieden.

Pien zou graag een lange, welbespraakte man ontmoeten met een brede interesse en een vrolijke inborst, net als zij. Ze zoekt een no-nonsense man die haar geborgenheid kan bieden en het fijn vindt te knuffelen. Met wederzijds respect voor elkaars ruimte en levenswijsheid. Samen hoopt ze met hem nieuwe herinneringen te creƫren en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar Pien?
Neem dan vrijblijvend contact op !

 

Wil jij Pien – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Bel ons voor een gratis 30-minuten gesprek over je kansen!
085 - 130 6965
Elke werkdag tussen 08:00 & 20:00 bereikbaar
Kennismaking bij jou thuis of neutrale plek Geheel vrijblijvend Eerste maand gratis

We staan te springen om kennis te maken

Zet de eerste stap naar je nieuwe liefde

"*" geeft vereiste velden aan

Je aanvraag is vrijblijvend. Wij nemen contact met je op, waarna je kunt beslissen om meer informatie te ontvangen of een afspraak in te plannen.